25 Ocak 2017 Çarşamba

Hakkımızda

Hiç yorum yok



Esunum ekibi,  birçok üyesi ile 2016 yılında bir araya geldi. 2016 yılından bu yana çeşitli kurumlar aracılığıyla eğitime ve bilgi paylaşımına farklı alanlarda destek veren üyelerimiz, 2016 Mart ayında sitemiz bünyesinde ortak hizmet verme kararı almıştır.
Bu platform ile birlikte Lise öğrencilerine ödevlerinde ve projelerinde, güvenli, hızlı ulaşılabilir ve yüksek kalitede katkılarımızı aktarabilmek asıl amacımızdır.
Hızla yeniliklere koşan günümüz dünyasında birçok yazılım kullanılmakta ve yenileri her geçen gün piyasaya sürülmektedir. Bu platformda amaçladığımız bir diğer çalışma, teknolojiyle imtihanımızda öğrencilerimizin yanında olup onlara destek olabilmektir. Teknolojinin öncüleri tarafından üretilen birçok yazılımı kullanmak durumunda kalan, birebir ve hızlı bilgiye ulaşmak isteyen öğrencilerimize ekran paylaşımları ve çeşitli hizmetler verebilmekteyiz.
Fiziksel herhangi bir ofisi bulunmayan oluşumumuz, bunun için yakın zamanda yeni adımlar atmayı öğrencilerimizin de desteğiyle amaçlamaktadır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder